Zlaté šperky které musíte mít i vy

Každá žena má svůj vyhraněný styl, a zároveň rozdílnou míru odvahy, jak zlaté šperky nosit. Existuje však několik nesmrtelných kousků, které nikdy nebudou patřit k módním přešlapům. Je to tzv. sázka na jistotu. Každá žena tak může bez obav vyrazit na večírek či pracovní schůzku s pocitem vkusně zvolených šperků.

Nepostradatelné náušnice

Které jsou ty pravé zlaté náušnice s trvalým místem ve vaší šperkovnici? Jednoznačně zlaté náušnice kruhy, které jsou módním trendem doslova od nepaměti. Hladké a lesklé kruhy jsou klasika, kterou sladíte s většinou oblečení. Moderní jsou kruhy osazené drahými kameny, které se výborně hodí pro společenské události.

                             24557-1207045722                               fde9010bf7bc54966863bef005d4b803                                     32952-0001299170

V jednoduchosti je krása, proto si náušnice pecky drží stálé místo na žebříčku oblíbených šperků. Právě jemné pecky kuličky jsou zřejmě nejžádanější. Své kouzlo však mají i náušnice pecky osazené drobnými kamínky. Naprosto unikátní jsou náušnice pecky z bílého zlata nebo ze zlata žlutého, které jsou osazené drobnými brilianty.

Náhrdelník nezklame

Smysl nadčasových šperků je očividný. Jednoduchý kvalitně zpracovaný šperk vás bude déle bavit, a zároveň nebude podléhat módním trendům. Jedním z neustále poptávaných šperků je i zlatý náhrdelník. Tento skvost obvykle tvoří řetízek s ozdobou, který je často opatřen tzv. prodlužovacím řetízkem s nastavitelnou délkou. Tvar srdce, nekonečna nebo kruhu patří k nejoblíbenějším. V každém případě jde vždy o pozoruhodnou ozdobu ženského dekoltu.

Vybroušený diamant, neboli briliant

Diamant je naprosto unikátní drahý kámen. Pochopitelně tedy briliantové šperky patří k těm nestárnoucím. Cena briliantových šperků se odvíjí především od velikosti a kvality briliantu. Brilianty jsou již v počátku vsazovány do velmi vkusných šperků. Tento drahý kámen si zaslouží náležité místo na výsluní zlatých šperků a výrobci si toho jsou moc dobře vědomi. Máte tak jistotu, že jakýkoliv briliantový šperk bude neustále v kurzu.

                                                                                                                    c57e1731d60be351bc59c389b41a7ef7

Klasika v moderním pojetí

Mezi stále více opěvovaný zlatý prsten patří neobyčejný kousek, který je vyráběn ze tří barev zlata. Tvoří ho do sebe zapadající kroužky v barvě žlutého, bílého a červeného zlata. Kombinovaný zlatý prsten v hladkém lesklém provedení tak snoubí osvědčenou klasiku a módní vrstvení. Máte již i vy své oblíbené zlaté šperky, které prostě nedáte z ruky?