Zlaté náramky a jejich využití

Při kontaktu s ostatními lidmi si každý všímá jiných věcí. Obvykle pohlédneme dané osobě nejprve do obličeje. Avšak spoustu lidí si zakládá na pevném stisku ruky a čistých upravených dlaních. Právě paže bývají dalším místem, které si většina z nás prohlédne hned z kraje. Není tedy nad krásný zlatý náramek, který může zdobit jak dámské tak pánské zápěstí.

Zvolte odpovídající délku                                31868-1505051436                           22293-0010169041

Ano právě délka hraje důležitou roli při výběru nového náramku. Je jasné, že příliš krátký náramek bude nepohodlný a může i podráždit kůži. Naopak příliš dlouhý náramek bude rychleji opotřebovaný. Snadno s ním zachytíte či ho dokonce ztratíte.

Pokud kupujete náramek přes internet, je nejlepší obtočit kolem zápěstí provázek, a následně ho změřit. Délka se samozřejmě odvíjí od tloušťky zápěstí. Průměrná délka pánského náramku je od 20-24 cm. Dámské náramky začínají na 18 cm až do 21 cm.

Jaký drahý kov vám vyhovuje?

U žen je běžné, že si pořizují zlaté náramky a nebo náramky z bílého zlata. Jde o kvalitní 14-ti karátové zlato používané na českém trhu se šperky. Zlato ženám jednoduše sluší a je na každé z nás jakou barvu drahého kovu si zvolí.

Jelikož pánské náramky jsou vyráběny hlavně v masivním provedení a často s velkou gramáží, vybírají si muži převážně stříbrné náramky. Samozřejmě jsou peněžně dostupnější a na mužnosti nic neuberou. Ovšem takový pánský náramek ve žlutém zlatě dodá každému muži jiskru luxusu.

Kam si hodláte náramek vzít?

Aby si nový náramek zachoval svou krásu, je důležité pro jakou příležitost je určen. Náramky pro každodenní nošení musí být především pevné a kvalitně zpracované. Patří sem řetízkové náramky typu ankr, pancr, dvojpancr či figaro. Karabinové zapínání je také jedno s nejbezpečnějších druhů uzávěru.

Neznamená to, že luxusní náramky osazené drahými kameny by se nedali nosit. Naopak jsou tím nejlepším doplňkem pro společenské šaty. Po skončení večírku však takový náramek odložte do šperkovnice a rozhodně si ho nenechávejte na spaní. Náramek si dobrým zacházením zachová krásu a jiskru novoty po dlouhé roky.