Úžasná hra barev u jarních šperků

Snad každý z nás vítá příchod jara s otevřenou náručí. Vůně rozkvétajících květin a hřejivé slunce nám samovolně zlepšuje náladu. Postupně přichází doba, kdy zimní kabáty a čepice odložíme do skříně a začneme se tak trochu vyletnit. Kontrola jarního šatníku je pro mnohé ženy zásadní. Avšak spolu s šaty jdou ruku v ruce samozřejmě i šperky. Jak nejlépe přivítat jaro novými kousky ve vaší šperkovnici?

Vsaďte na barvy

Jaro je teplé, hravé a především barevné. Pusťte trochu barev i do vašich šperků. V dnešní době je paleta drahých kamenů neskutečně široká. Velmi oblíbené jsou modré akvamaríny a fialové ametysty, kterými jsou hojně osazovány náušnice z bílého zlata. Tyrkysové acháty, romantické růženíny, ale i barvené zirkony rozličných barev udělají neskutečnou parádu.

                                                            74871         75304          32904-1001596143

Zlaté náušnice osazené výrazně barevnými kameny jsou sázkou na jistotu. Záleží pak na vkusu každé z nás, jak veliké náušnice si pořídí. Řekli by jste si, že například drobné náušnice pecky nevyniknou? Vyzkoušejte barevné kameny a uvidíte, že výsledek bude nádherný.

Tvary a vrstvení

Základní symbol jara musíme zmínit jako první. Květinové vzory vždy byly a zřejmě i stále budou nedílnou součástí všech ženských doplňků. Zdají se vám zvířátka dětinské? Není tomu vždy tak. Existuje spoustu vkusných šperků a nemusí to být pouze znamení zvěrokruhu.

Dalším oblíbeným trendem, který se na jaro hodí skvěle, je vrstvení šperků. Často se setkáváme s vrstvenými náhrdelníky, které zdobí dva až tři různě dlouhé řetízky, z toho každý může mít rozdílné zdobení. Stejně tak prsteny, které mohou mít několik obrouček a nebo jsou vyrobeny ze tří druhů zlata. U vrstvení je však dobré držet se jednoduchosti a jemnosti. Všeho moc prostě a jednoduše škodí.

 

                                                                              64828                  60568

Vše je otázkou vkusu

Je jasné, že každá žena je originál a vyznává jiný styl. Extravagantní kousky někomu sednou, naopak jemné romantické duše raději zůstanou u neutrálních drobných šperků. Radou na závěr tedy je, že každý šperk musí být hoden své majitelky. Budete ho přeci nosit vy sama, proto dejte vždy na svůj vnitřní hlas a vybírejte šperky, které budete nosit s chutí.