Šperk pro ženu či dívku

Není tajemstvím, že ženy svým dcerám či matkám kupují dary celkem běžně. Jste-li však pozorný muž a chcete svým nejmilejším ženám v rodině nebo okruhu přátel udělat radost, zkuste je obdarovat krásným zlatým šperkem.  Věříme, že takový dárek udělá vždy radost, a to i těm nejmenším holčičkám.

Dárek pro dceru či mladší sestru

U těch opravdu nejmenších holčiček doporučujeme zlaté náušnice pro miminko. Tento šperk jí zůstane na delší dobu, a velmi často jsou první dětské náušnice děděny z generace na generaci.

                                                                      13836-0810071886                          15130-0910146414_1  

Pro starší holčičky už se hodí stříbrný nebo zlatý dětský přívěsek, ať už s její oblíbenou barvou, nebo např. se symbolem zvířátka nebo jiného dětského motivu. Zlatý prstýnek s ozdobou květiny je nádherný šperk pro každou malou slečnu.

Nejlepší kamarádky

Přátelství dvou kamarádek by mělo vydržet doslova navěky. Zkuste si pořídit i stejný šperk. Existuje velké množství šperků, které jsou tzv. pro dva. Pro lepší představu může jít o zlatý přívěsek, který tvoří dvě části samostatně nositelné, ale pokud se spojí, vytvoří nádherný celek.

Elegantní maminky a babičky

Vypozorujte, jaký typ náušnic ráda nosí a pokuste se trefit do jejího stylu. Vsaďte na zlaté náušnice s čirými nebo světlými kameny, které jsou velmi elegantní. Bílý opál sluší tmavovláskám a svou nádhernou opalizací vaší mamince doslova vyrazí dech. Pro blondýnky vybírejte např. tmavě modrý safír nebo světle modrý akvamarín.

Babičky si rády připomínají společně strávené chvilky a vzpomínky. Proto je nejlepším dárkem pro babičku zlatý medailon. Nechte zmenšit její oblíbené fotografie, vložte je do zlatého medailonku a úspěch bude zaručen.

                                                                      32689-1211005077                        32690-1211006403

 Životní partnerka

Zde apelujeme především na muže, kteří chtějí své ženě darovat šperk za narození dítěte, k výročí nebo jen pro radost. Rozhodně doporučujeme vsadit na briliantové šperky. Prsten z bílého zlata s drobným briliantem a nebo briliantové náušnice v podobě peciček seženete za příznivé ceny v dobré kvalitě. Vaše žena bude s briliantů zaručeně unesena.